2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Színes

Halállista! - Meg akarták gyilkolni Tom Hanks-et

A gyilkossági kísérlettel vádolt férfi szerint az egész történet „Hillary Clintonnal indult” .

  •  Halállista! - Meg akarták gyilkolni Tom Hanks-et

Meg akarták gyilkolni Tom Hanks Oscar-díjas színészt. Az a férfi vette a halállistájára, aki kalapáccsal támadt az amerikai házelnök férjére – írja a BBC. A bírósági tárgyaláson derült ki, hogy David DePape halállistáján Kalifornia kormányzója mellett a több nagysikerű amerikai film sztárja is szerepelt.  

Az amerikai házelnök férje koponyatörést szenvedett a kalapácsos támadás után, a férfit azóta már meg is műtötték. 

A bíróságon a támadáskor használt kalapácsot és az esetről készült videofelvételt is bemutatták. A hatóság által rögzített testkamerás videón hallható, hogy David DePape a többszöri felszólítás ellenére sem tette le az eszközt, hanem tovább fenyegetőzött vele.  

A férfi letartóztatása után vallomást tett a rendőrségen, ahol azt mondta, „a gonosz ott van Washingtonban” és az egész történet „Hillary Clintonnal indult”.  

David DePape-et hat vádpontban vádolják, amelyek között gyilkossági kísérlet is van. A támadó a vádak hivatalos közlése miatt legközelebb december 28-án áll ismét bíróság elé – írta a BBC-re hivatkozva az index.hu.

A 66 éves, kétszeres Oscar-díjas színészt Hollywood egyik legnagyobb tehetségének tartják, de ragaszkodik ahhoz, hogy az elmúlt 30 évben készült filmjei közül csak egy maroknyi volt igazán jó. 

Tom Hanks a People Magazinnak két hónapja nyilatkozva azt mondta: „Senki sem tudja, hogyan készül egy film – bár mindenki azt hiszi, hogy tudja. Rengeteg filmet csináltam már, és szerintem négy közülük elég jó, és még mindig csodálkozom, hogyan jönnek össze, hogyan lesz belőlük egy egész. Az ötlet pislákolásától a vásznon villódzó képig az egész folyamat egy csoda.” 

A színész egyébként új regényével roadshow-za a világot, amelynek a The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece a címe, és 2023 májusában jelenik meg. 

Kapcsolódó cikkünk:

A Forrest Gump Oscar-díjas triója új filmen dolgozik

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Őzike tévedt be egy lakótelepre + videó

Őzike tévedt be egy lakótelepre + videó

A Szia Komárom a hivatalos Facebook-oldalán számoltak be arról, hogy egy gida szaladgált Észak-Komáromban, a 7-es lakótelepen. Az erről készült videón jól látszik, hogy az állat rémülten rohangált az épületek között.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!