2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Színes

Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest „mediterrán tengerpartján”, a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet. Délutántól szolid partisorozat adja meg a hangulatot mindehhez, és ezúttal éjfélig csobbanhatunk a holdfényes nyári éjszakában.

  • Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

Július utolsó szombatja a hazai strandkultúra ünnepe és úgy tűnik, az égiek is azt akarják, hogy a nagy melegben mindenki a vízpart felé vegye az útját aznap. A Dunakanyar kapujában már nyolcadik éve minden meleg nyári nap a strandolók ünnepe, hisz’ a Lupa - Európában is egyedülálló - élménycentruma egy új minőséget adott a strandolásnak és megannyi lehetőséget kínál gyermekes családoknak, a beach- és vízisportok rajongóinak, a napozós-pihenős nyaralóknak és az aktív strandolós-csobbanós látogatóknak egyaránt.

A Strandok Éjszakáján már 10 órakor kezdődik a programsorozat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyermekes családokat a Lupa “családi paradicsom”, az idén megnagyobbított terű Vidámpart várja. A gyermekek számára is élvezhető, sekély vizű strandszakaszokon és az árnyékolókkal védett parti részen minden adott egy családi nyaraláshoz. Ezúttal ez a helyszín a vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár mellett megannyi további aktivitást tartogat a kisebb-nagyobb lurkóknak. Szakemberek segítségével lehet majd például tesztelni a Lupa kristálytiszta vizét, de felpattanhatunk a legújabb generációs OKAI elektromos rollerre vagy tesztelhetünk futócipőt is a „tengerparton”. A Lupa Öböl strandi részén pedig egy Ninja Warrior pálya kínál megannyi izgalmat. (Azt csak zárójelben tesszük hozzá, hogy a Lupa idei nagy durranása, hogy a 12 év alattiaknak nem kell jegyet venni, ami a nagyobb családok számára - akár három gyerekkel érkezve - elég komoly kedvezményt jelent.)

És persze sorjáznak majd a homokos parton a beachsportok a szuper strandfoci-, strandröplabda-, strandkézi pályákkal, a vízen pedig minden is.

Délután 4-től beindul a szolid parti a Lupa Beachen, ami éjfélig adja meg a speciális hangulatot a mediterrán tengerparti díszletben. A hangulatfelelős lesz a napfényes estéből a holdfényes éjszakába nyúló jeles napon Bréda Bia, Metzker Viktória, Náksi, Nigel Stately és Matte.

A belépés 19 órától ingyenes, a kijelölt szakaszon éjfélig lehet csobbanni majd. A változatos Beach bárok pedig további, speciális programokkal és akciókkal várják a vendégeket a Strandok Éjszakáján.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Nemcsak az emberek, de az állatok is nehezen viselik a nagy meleget. Pécsett az állatmenhelyen és az állatkertben is fokozottan figyelnek arra, hogy lakóikat ne érje egészségkárosodás a hőség miatt.
Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb neveket jelentett be a SZIN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!