2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Gyerekek és kutyák közös vakációja a soproni Kutyás Nyári Táborban

Az országos szinten is egyedülálló kezdeményezés célja, hogy a táborozók játszva megismerkedjenek a felelős állattartással.

  • Gyerekek és kutyák közös vakációja a soproni Kutyás Nyári Táborban

A gyerekek és a kutyusok önfeledten töltik idejüket az ötnapos Kutyás Nyári Táborban, amelyet három éve minden nyáron megtartanak. Idén már öt turnusban élvezhetik a közös munkát a táborozók. Sokan közülük a rengeteg élmény miatt évről évre visszajárnak.

A táborozók pénteken túráztak, de természetesen a nagy meleg miatt a pihenésre is nagy figyelmet fordítanak. A gyerekek és négylábú társaik játékként élik meg a közös időtöltést, az egy hét alatt sok-sok közös élménnyel gazdagodnak.

A táborban olyan gyerekek is részt vehetnek, akiknek nincsen saját házi kedvencük, lehetőség van kölcsönkutyát kérni a szervezőktől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kamionos találkozó Békéscsabán + videó

Kamionos találkozó Békéscsabán + videó

A háromnapos rendezvényre több mint 300 kamionos érkezett az országból és külföldről is, hogy egymásnak és a nagyközönségnek is megmutathassák gépjárműveiket és különböző versenyeken tesztelhessék tudásukat, ügyességüket.
Itt az EB magyar slágere? + videó

Itt az EB magyar slágere? + videó

A Full of Stars Project szerdán publikálta legújabb, Ez a szív című dalukat, amelyben ezúttal Szoboszlai Dominik mellett Hajdú B. István sportkommentátort rappeltetik meg a mesterséges intelligencia segítségével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!