2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Színes

Ez már egy világméretű magyar összefogás

A tavalyi mennyiség csaknem kétszerese, 170 tonna búza gyűlt össze a Magyarok Kenyere akcióban. Idén több mint ezer felajánlás érkezett az országból, illetve valamennyi határon túli magyarok lakta területről.

Az először 2011-ben szervezett jótékonysági programban összegyűlt búzából augusztus 20-ára sütik meg a Magyarok Kenyerét, a liszt nagy részét pedig az erdélyi Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Kárpátaljai Irgalmas Szamaritánus Református Gyermekotthon kapja meg

„Soha ennyi helyről nem jöttek adományok, nemcsak mennyiségben, hanem helyszín is sok volt. Még a távoli Ausztráliából is kaptunk egy marék búzát az ottani magyarok gyűjtése alapján. Tényleg ez egy már világméretű magyar összefogás” – nyilatkozta Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!