2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Színes

Észre sem veszik, hogy nincs meg a kutyájuk

Sűrű volt a szilveszter éjszaka az állatmenhelyek dolgozóinak is. A petárdázás miatt folyamatosan érkeztek a bejelentések az elveszett és megtalált kutyákról.

A tűzijátékok durranását sokkal hangosabban hallják a kutyák, mint az emberek. Az óriási zajtól menekülve rengeteg állat elszökik otthonról. Az egyik debreceni állatvédő szervezetnél egész éjszaka csörgött a telefon, elveszett kutyákat jelentettek be.

– Tegnap délután már elkezdődtek a bejelentések, de igazából ezek néhány nap múlva fognak begyűrűzni. A mai nap még ébredeznek az emberek, talán észre sem veszik, hogy nincs meg a kutyájuk – mondta a Hír TV-nek Kulcsár Sándorné, az Együtt az Állatokért Állatvédő Egyesület vezetőségi tagja.

Az állatvédők újév reggelén 7 négynapos kölyköt is találtak a főút mentén, anyjukat még keresik. A kiskutyák addig ideiglenes befogadókhoz kerültek.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő Egyesület telepén évek óta teltház van. Télen egyébként is alig van örökbeadás. A szilveszterkor elkóborló kutyákat nem tudják hosszú távra befogadni, csak a bejelentéseket koordinálják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Itt az EB magyar slágere? + videó

Itt az EB magyar slágere? + videó

A Full of Stars Project szerdán publikálta legújabb, Ez a szív című dalukat, amelyben ezúttal Szoboszlai Dominik mellett Hajdú B. István sportkommentátort rappeltetik meg a mesterséges intelligencia segítségével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!