2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Színes

Esküvői nyílt napot rendeztek Egerváron

A programnak a település reneszánsz stílusú várkastélya adott otthont, ahol több mint húsz szolgáltató várta a leendő házasokat.

  • Esküvői nyílt napot rendeztek Egerváron

A 2023-as aktualitásokkal és trendekkel ismerkedhettek az érdeklődők az alkalomhoz illően feldíszített termekben. A kiállítás hiánypótló segítség a pároknak.

A nyílt nap páratlan kapcsolatépítési lehetőség.

Volt, aki a jegygyűrűt vette szemügyre, míg mások inkább a ruhákat nézegették. A dekoráció szintén kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden pillanat felejthetetlen legyen.

Az érdeklődők a rendezvényen a vőfélytől a dj-n át a csokiszökőkútig mindent megtalálhattak, ami egy igazi álomesküvőhöz kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!