2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Színes

Eper Márton sikeres debütálása

Már hagyományosan a remek hangulatú Ügetőszilveszterrel búcsúztatták sokan az óévet a Kincsem Parkban. A rendezvényen kollégánk, Eper Márton is megmérette magát, és kis híján nagy meglepetést okozott.

  • Eper Márton sikeres debütálása

 

Élsportolók, színészek, médiaszereplők alkották a Bubik István emlékfutam mezőnyét. Kilencen vágtak neki az 1900 méteres távnak, olyan hajtókkal kellett felvenni a küzdelmet kollégánknak Eper Mártonnak, mint Martinek János, Balogh Gábor, Székely Zoltán, Németh Gábor, Epres Attila, Petúr András, Jelinek Zsolt és Ézsiás Csaba.

Marci a rajtot nem kapta el jól, tetemes hátrányból kezdte el a zárkózást az élmezőnyhöz sikerrel. A célegyenesre már a harmadik helyen fordult, de lovából rengeteget kivett az élboly üldözése, így ha csak centméterekkel is, de lemaradt a dobogóról, Eper Márton így újoncként rögtön a 4. helyen zárt, a versenyt Petúr András a Sport Tv műsorvezetője nyerte.

Marci számára javítási lehetőség nyáron nyílik, mert meghívást kapott a derbire is.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!