2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Következik:

Mozaik 09:35

Színes

Eper Márton sikeres debütálása

Már hagyományosan a remek hangulatú Ügetőszilveszterrel búcsúztatták sokan az óévet a Kincsem Parkban. A rendezvényen kollégánk, Eper Márton is megmérette magát, és kis híján nagy meglepetést okozott.

 

Élsportolók, színészek, médiaszereplők alkották a Bubik István emlékfutam mezőnyét. Kilencen vágtak neki az 1900 méteres távnak, olyan hajtókkal kellett felvenni a küzdelmet kollégánknak Eper Mártonnak, mint Martinek János, Balogh Gábor, Székely Zoltán, Németh Gábor, Epres Attila, Petúr András, Jelinek Zsolt és Ézsiás Csaba.

Marci a rajtot nem kapta el jól, tetemes hátrányból kezdte el a zárkózást az élmezőnyhöz sikerrel. A célegyenesre már a harmadik helyen fordult, de lovából rengeteget kivett az élboly üldözése, így ha csak centméterekkel is, de lemaradt a dobogóról, Eper Márton így újoncként rögtön a 4. helyen zárt, a versenyt Petúr András a Sport Tv műsorvezetője nyerte.

Marci számára javítási lehetőség nyáron nyílik, mert meghívást kapott a derbire is.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!