2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Moziklip 19:15

Színes

Hat év után elválik Tóth Gabi és Krausz Gábor

Véget ér a házassága Magyarország sztárpárjának, ugyanis az énekes Tóth Gabi és sztárséf férje a jövőben külön utakon folytatják életüket - közölte a Bors.

  • Hat év után elválik Tóth Gabi és Krausz Gábor

Váratlan közleményben tudatta Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, hogy hat évvel a megismerkedésük után külön utakon folytatják. A sztárséf posztjában azt írta, kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik - írta meg a Bors.

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évvel ezelőtt éppen Valentin-napon találkoztak, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. A páros bár sokszor szerepelt az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek. Ám úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson.

"Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!" – olvasható Krausz Gábor közleményében.

Nem hiába, derült égből villámcsapás a hír, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben még a világ legboldogabb emberei voltak. Hannaróza megszületését igazi csodának tekintették, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnőnek nem lehet gyereke. December 3-án azonban mégis megkaphatták az életük legnagyobb ajándékát. Egy piciny kislányt tarthattak a karjaikban, mellyel új értelmet nyert az életük.

A család a gyermek születésekor még albérletben lakott, épp az idei év tavaszán, márciusban vásárolták meg az első közös otthonukat, amit így minden bizonnyal már nem együtt fognak élvezni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb medveészlelés Heves vármegyében

Újabb medveészlelés Heves vármegyében

A Heves Megyei Hírportálnak jelezte egy istenmezejei olvasó, hogy egy hárombocsos anyamedvét láttak Szilaspogony közelében, valamint hallomása szerint lovakat is megriasztott egy medve a településen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!