2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Európa a háború árnyékában - A Századvég Alapítvány konferen 08:50

Színes

Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára

A BOM a Magyar Sportért Alapítvány 11. alkalommal hirdette meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramját azoknak az élsportolóknak, akik nemzetközi korosztályos versenyeken már bizonyítottak, de anyagi támogatásra van szükségük felsőfokú tanulmányaikhoz.

  • Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára

A BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára olyan olimpiai vagy paralimpiai kerettagok jelentkezését várják, akik önköltséges képzésben vagy állami ösztöndíjasként folytatnak felsőfokú tanulmányokat élsportolói karrierjük mellett. A benyújtott pályázatokat az előző évek gyakorlatához hasonlóan a BOM Alapítvány kuratóriumi tagjai bírálják el.

A programra január 15-ig lehet jelentkezni az alapítvány weboldalán megadott pályázati feltételek mellett. Az alapítvány eddig 190 sportoló továbbtanulását finanszírozta, többek között Ekler Luca paralimpiai bajnok paraatlétát, valamint Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes nyíltvízi úszót is.

A BOM-ösztöndíjas fiatalok 2020 óta mentorprogramon is részt vehetnek, amely lehetőséget biztosít számukra, hogy betekintést nyerjenek a munkaerőpiacra és életvezetési tanácsokkal, valamint tapasztalati tudással is gyarapodhatnak. Egyben lehetőségük van arra, hogy a sportkarrier befejezése után a BOM Sportolói Karrier adatbázisán keresztül megtalálják új hivatásukat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Európa a háború árnyékában

Európa a háború árnyékában

Ma mutatják be a Századvég Alapítvány „Európa a háború árnyékában” című konferenciáján az Európa Projekt-kutatás legfrissebb eredményeit. Kövesse élőben az eseményeket nálunk május 7-én, kedden 8:45-től!

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Őzike tévedt be egy lakótelepre + videó

Őzike tévedt be egy lakótelepre + videó

A Szia Komárom a hivatalos Facebook-oldalán számoltak be arról, hogy egy gida szaladgált Észak-Komáromban, a 7-es lakótelepen. Az erről készült videón jól látszik, hogy az állat rémülten rohangált az épületek között.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!