2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Eldőlt, ki lett az Anna-bál szépe

A budapesti Darvalics Virág lett a 188. Anna-bál szépe Balatonfüreden. Első udvarhölgyévé a balatonfüredi Balla Lillyt választotta a zsűri, második udvarhölgy a budapesti Szóráth Sarah lett. Az idei telt házas rendezvényen 500 vendég vett részt.

Idén a Vaszary-villa kertjében került a bálozó hölgyek nyakába az egyedi, kézi készítésű, számozott herendi porcelán szívecske. Innen sétált át óriási érdeklődés mellett a bálozó közönség a reformkori városközponton az Anna-bál helyszínére. A közel kétszáz éves múltra visszatekintő bált a hagyományok szerint az előző évi bálkirálynő és a város polgármesterének tánca nyitotta meg. Az idén visszatérve a hagyományokhoz, a jelen lévők jelölhették ki azt a 15 lányt, akik közül szakmai zsűri választotta ki a legszebbeket.

– Szerintem ez valahol minden lány álmában szerepel, így az enyémben is. Kislánykoromban álmodoztam arról, hogy eljutok ide – mondta az első udvarhölgy, Balla Lilly.


A balatonfüredi elsőbálozó lányt választották az első udvarhölgynek, a budapesti Szóráth Sarah a második  udvarhölgy, az idei Anna-bál szépe pedig a budapesti Darvalics Virág lett.

– Budapesti lakos vagyok, de imádom Balatonfüredet, mert itt van nyaralónk, úgyhogy minden nyaramat-telemet itt töltöm – mondta az Anna-bál szépe.

A bál szépe Páris aranyalmája mellett Viktória-mintás herendi porcelánvázát vehetett át, valamint udvarhölgyeivel együtt meghívást kapott a soron következő az operabálba is.

A 188. Anna-bál 18 éves szépei: a győztes Darvalics Virág (k), első udvarhölgye Balla Lilly (j) és Szóráth Sarah, a második udvarhölgy
A 188. Anna-bál 18 éves szépei: a győztes Darvalics Virág (k), első udvarhölgye Balla Lilly (j) és Szóráth Sarah, a második udvarhölgy
Fotó: Marjai János / MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!