2023. 09. 29. Péntek Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott kastélyok - Fugadi Bánffyak

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Egyre többen diétáznak karácsony után

Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen figyelnek a tudatos táplálkozásra az ünnepek alatt is.

  • Egyre többen diétáznak karácsony után

Bár sokan egyre tudatosabbak még mindig vannak akik többet esznek karácsonykor és utólag igyekszenek ledolgozni a felszedett kilókat. A legtöbben diétába fognak és konditeremben próbálják elégetni a felesleges kalóriákat.

Hosszú sorok a bevásárlóközpontokban és az élelmiszerboltoknál, és a halkereskedéseknél is - így néztek ki az üzletek az elmúlt napokban. A legtöbben az ajándékok mellett, húsokat, kenyereket, süteményeket és édességeket vásároltak.

A legtöbben már a két ünnep között elkezdik ledolgozni a felszedett kilókat - mondta egy, dietetikus, aki hozzátette azt is, hogy diéta esetén fontos betartani a fokozatosság elvét.

Bartha-Darabos Ivett személyi edző szerint a mozgás amellett, hogy egészséges és javítja a közérzetet segít a fogyásban is.

- Én azt gondolom, hogy alapvetően az önszeretet egyik formájának kellene lennie hogy eszünk de mozgunk is, hiszen így sokkal könnyebb akár ezeket a karácsonyi túlevéseket is ellensúlyozni, hiszen az izmok azok cukrot égetnek és nyilván a kalória adott és hát a kalória égetés is, és nagyon fontos lenne, hogy tudatosan bánjunk a testünkkel.

A szakember hozzátette azt is, hogy az edzőtermi mozgásformák mellet a kiadós séták és az otthon is elvégezhető edzések is segíthetnek a karácsonyi bejgli és töltött káposzta ledolgozásában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hogy lettek az egykor gyűlölt hitelminősítők a magyar kormány barátai?

Hogy lettek az egykor gyűlölt hitelminősítők a magyar kormány barátai?

Nagyot fordult a világ a nemzetközi hitelminősítő intézetek és a kormány körül mostanság. Akik végigkövették a 2010-es évek gazdaságpolitikai momentumait, talán még emlékezhetnek, a 2011–12-es euróválság és finanszírozási nehézségek idején a hárombetűs intézmény, az IMF után csak a Moody’s, a Fitch Ratings vagy a Standard and Poor’s neve csengett keserűbben a kormányzati kommunikációban, miután azok sorra minősítették le a magyar szuverén adósosztályzatot, egészen a bóvli kategóriába visszavágva. Mindez már a múlt, ezúttal nincs bóvli, helyette csupa-csupa pozitív kilátás. Elemző magyarázza el az okokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Egy éves a CiKöSz

Napindító - Egy éves a CiKöSz

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos mesélt az egy éves Cigány Közösségek Szövetségéről (CiKöSz), a romák összefogásáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!