2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Egy tó nyomaira bukkant a NASA Mars-járója

Egy 150 kilométer széles tó lehetett a Mars felszínén több milliárd évvel ezelőtt. A NASA Mars-járója, a Curiosity talált erre utaló nyomokat a bolygó felszínén.

A Mars-járó által megtalált kövek vízben lerakódott üledék nyomait tartalmazzák. A felfedezés újabb bizonyíték lehet arra, hogy a Mars valaha megfelelő környezetet biztosíthatott mikrobiális életformák kifejlődésére. A Curiosity 2012 augusztusában landolt a Marson. A misszió két és fél milliárd dollárba kerül. A tudósok a többi közt arra keresnek választ, hogy miért változott meg a bolygó eredetileg meleg és csapadékos éghajlata.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!