2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Színes

Egy oroszlán órákon át kószált egy olasz kisváros utcáin + videók

Órákon keresztül szabadon lófrált egy cirkuszból szökött oroszlán egy olasz tengerparti város, Ladispoli utcáin szombaton. A város polgármestere arra kérte a helyieket, maradjanak otthon, amíg a rendőrség és a cirkuszi dolgozók elkapják az állatot.

  • Egy oroszlán órákon át kószált egy olasz kisváros utcáin + videók

Alessandro Grando polgármester végül öt órával az állat kiszabadulása után, este fél 11-kor jelentette be: újra biztonságos az utcákon sétálni, mert sikerült befogni az oroszlánt - számolt be a Mandiner

A helyiek otthonaik ablakából és autókból készítettek felvételeket a kihalt utcákon sétálgató oroszlánról, amik a közösségi médiára is felkerültek.

Egy újabb felvétel: 

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!