2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Színes

Egy-egy tálca sütemény és pezsgő fejében bárki rajthoz állhatott

Bejgli- és hókifli-futást rendeztek Hódmezővásárhelyen. A lelkes amatőrök és a profik nevezési díja is egy-egy tálca sütemény és pezsgő volt. Az előszilveszteri testmozgást a strand meleg vizes medencéjében zárták a résztvevők.

  • Egy-egy tálca sütemény és pezsgő fejében bárki rajthoz állhatott

Fél órával a rajt előtt már gyűlt a nevezési díj a Gyarmati Dezső Sportuszoda bejáratánál. Az idei verseny különlegessége az volt, hogy nem pénzzel, hanem süteménnyel és pezsgővel nevezhettek a futók. A mezőnyt két órakor indították el a szervezők.

A bejglifutás 7 kilométeres, a hókifli-futás 2,2 kilométeres távjai közül választhattak azok, akik szerették volna lemozogni a karácsonykor felszaladt kilókat. A célba érkezők többsége nem volt megelégedve a teljesítményével.

„Mostanában nem futottam eleget, úgyhogy elég rosszul ment, de egyébként nem volt olyan borzalmas. Hát, az edzetlenség az, ami volt” – fogalmazott egy ifjú hölgy.

Tankó Gyula kislányával, Lilivel futotta le a 7 kilométeres távot. „Szeretjük az egészséges életmódot, a kisfiam is fut, ő egy kicsit gyorsabban ért be a célba, de Lilinek ez volt az első utcai, versenyszerű eseménye. Büszke vagyok rá, hogy megcsinálta” – fogalmazott.

Másfél hónapja vakbéllel műtötték Jónás Ferencet. A Szegedi Vasutas Sport Klub tájfutója örül, hogy hosszú idő után ismét rajthoz állhatott „Körülbelül egy hete kezdtem el újra edzeni, úgyhogy még gyenge vagyok, mint a harmat. Ennek ellenére örülök, hogy bírtam valamivel 4 perces fölötti átlagot futni. És nyilván jólesett végre célba érni, magamhoz képest. Nyilván nem a legjobb futásom, mert nem vagyok formában, de örülök, hogy beértem, és most lehet sütizni, pezsgőzni, fürdeni” – fogalmazott a tájfutó.

A Hód-mentor Sport Egyesület 26 éve minden szilveszter előtt megrendezi a közösségi eseményt. „Egyre népszerűbb az esemény. Igazából nem versenyről van szó, ez talán edzésnek, csapatépítő programnak felfogható kis év végi elfoglaltság. Rengetegen jönnek baráti társaságok Makóról, Szegedről és persze Hódmezővásárhelyről is. Körülbelül én úgy gondolom, hogy kétszázan vannak itt a mai napon” – mondta Petróczky Ádám szervező.

A verseny végén a futók közösen elfogyasztották a különleges nevezési díjakat. Így nemcsak a sportteljesítményt, hanem egymás konyhai felkészültségét is összemérhették a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Retrovonat jár hétvégente a Balatonra

Retrovonat jár hétvégente a Balatonra

Az időutazás márpedig lehetséges: retro hétvégét tart a MÁV a Balatonnál. Ezen a hétvégén a régi idők emlékeit felidéző szerelvényekkel készülnek az utazóközönségnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!