2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Színes

Díjat nyert Tihany

Európai Falumegújítási Díjat nyert Tihany.

A kétévente meghirdetett pályázaton olyan településeket ismernek el, amelyek kimagasló színvonalon végzik fejlesztési munkájukat. A 26 éve létező díjat most először kapja olyan település, amely a volt szocialista blokk országaiban található. A Balaton-parti városban 350 millió forint uniós támogatásból újult meg a hajóállomás környéke, a kerékpárutat pedig az állomástól a révig hosszabbították meg. A beruházás keretében sétautak és új parti sétány is épült. „2007-ben, amikor szakemberek, Ybl-díjas építészek, a helyi civilek és a civilszervezetek közös együttgondolkodásával elindult a koncepciókészítési folyamat, pontosan az volt a cél, hogy együtt a település találja ki, hogy mit szeretnénk itt mi elérni Tihanyban az elkövetkezendő 15-20 évben” – mondta Tósoki Imre polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!