2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Daniel Radcliffe és más sztárok olvassák fel a Harry Potter első kötetét

Daniel Radcliffe, David Beckham, Dakota Fanning és sok más sztár olvassa fel J.K. Rowling Harry Potter és a bölcsek köve című regényét. A külön-külön rögzített videókat és hanganyagot a következő hónapokban ingyenesen teszik hozzáférhetővé - számolt be róla kedden a Variety.com.

  • Daniel Radcliffe és más sztárok olvassák fel a Harry Potter első kötetét

A Harry Potter-regényfolyam hivatalos honlapja, a Wizarding World kedden hét sztár nevét hozta nyilvánosságra a Twitteren, akik részt vesznek a felolvasásban: Daniel Radcliffe, Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Noma Dumezweni és Eddie Redmayn. Mint írták, további hírességek is csatlakoznak később.

Az első Harry Potter-kötet mind a 17 fejezetét felolvassák nyár közepéig. A felolvasásokról készült felvételeket hetente teszik közzé a harrypotterathome.com honlapon, az audiováltozatokat pedig szintén ingyenesen a Spotifyon.

Az első fejezetet a Harry Potter-fimekben a főhőst alakító Daniel Radcliffe olvassa fel. Ez a felvétel már meghallgatható a wizardingworld.com/chapters/reading-the-boy-who-lived honlapon és a Spotifyon is.

A Wizarding World Digital és Rowling ügynöksége, a Blair Partnership a koronavírus-járvány alatt hozta létre a Harry Potter at Home kezdeményezést, hogy a tanárok az oktatási platformokon szabadon felolvashassanak az egyébként jogdíjas regényekből. A Harry Potter at Home programjának része a sztárokkal szervezett felolvasás-sorozat is.

A hétkötetes Harry Potter-regényfolyamból világszerte már több mint 500 millió példány kelt el. A Harry Potter és a bölcsek köve című első kötetből több mint 120 millió példányt vásároltak meg az olvasók.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!