2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Csúszhat a legújabb 007-es film

Danny Boyle rendező-forgatókönyvíró távozásával a 25. Bond-film eredetileg 2019 októberére kitűzött bemutatója 2020-ra csúszhat át – osztotta meg értesülését pénteken a BBC News.

  • Csúszhat a legújabb 007-es film

Az Oscar-díjas Boyle (Gettómilliomos) a héten szakított a produkcióval „alkotói nézeteltérésekre” hivatkozva. A The Daily Telegraph szerint ezek egyike lehetett, hogy Boyle a lengyel színészt, Tomas Kotot akarta szerződtetni Bond orosz ellenfelének szerepére. A producereknek emellett állítólag az sem tetszett, hogy Boyle és állandó szerzőtársa, John Hodge forgatókönyve túl erősen koncentrált az Oroszországgal aktuálisan feszült helyzetre.

A BBC News szerint a héten Hodge is megvált a Bond-produkciótól.

A forgatás decemberben kezdődik, Daniel Craig ötödször is eljátssza Bondot. A beugró lehetséges rendezők között szerepel David Mackenzie, Yann Demange és Joe Wright is.

Mivel Boyle távozásának pontos oka nem derült ki, a brit sajtóban a korábbi Bond-filmekben résztvevőket faggatták a lehetséges magyarázatokról. Jonathan Price a The Daily Mailnek elmondta, hogy szerinte a producerek azért nem akartak tovább Boyle-lal dolgozni, mert „nyilvánvalóan nem fogadnának el egy szocialista Bondot”.

„Ebben a világban vannak a Dannyk és vannak, akik a kasszasikereket csinálják” – tette hozzá Pryce, aki A holnap markában című 007-es filmben alakította a gonosz Elliot Carvert.

Boyle soha nem rejtette véka alá baloldali szimpátiáját, ugyanakkor egy 2013-as interjúban elutasította, hogy magát szocialistának nevezze.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!