2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:05

Színes

Családok látják vendégül az árvaházakban élő fiatalokat

Pécsre érkeztek nyaralni a Böjte Csaba által vezetett dévai Szent Ferenc Alapítvány gyerekei.

Az erdélyi árvaházakban élő fiatalok közül sokan még nem jártak Magyarországon. Most pécsi családok látják vendégül őket, akikkel az ötnapos tábor alatt bejárják a Dél-Dunántúlt. A gyerekeket Csizi Péter alpolgármester fogadta a városházán. A Böjte Csaba által vezetett alapítvány mintegy 2500 gyerekről gondoskodik, akiknek étkeztetését augusztus 20-án, a Magyarok Kenyere ünnepségsorozattal a pécsiek is támogatják.

– A gyerekeknek ez jutalomkirándulás, a tanulmányi eredményeik alapján jönnek. Támogatók és olyan emberek, akik már nálunk dolgoztak önkéntesként, ők szervezték meg ezt a tábort, most már második éve, és ezért tudunk idejönni – mondta Lengyel János, a Szent Ferenc Alapítvány nevelője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!