2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Brutális hóvihar a Dunakanyarban

A metkep.hu munkatársai végigdokumentálták Prédikálószéken a csütörtöki, elképesztő hóvihart. A szél és a hó ereje együtt a videó alapján döbbenetes volt.

Fotó: metkep.hu

A csütörtökön érkező záporos, zivataros rendszer megfelelő körülményeket teremtett ahhoz, hogy a Dunakanyar térségében erős cellák alakuljanak ki, így a metkep.hu munkatársai felmentek Prédikálószékre, ahol végigdokumentálták a vihart.

A hóvihar elképesztő erejű volt, a videó rendkívül beszédes.

A brutális időjárás még a mobilinternet-forgalmat is megzavarta.

„Ilyet nem is láttam, még soha! Iszonyú! Nagyon erős a szél, brutálisan ver! Elvisz mindent a szél. Úgy vág, semmit nem látni, gyerekek!” 

– kiabáltak a felvételen a munkatársak, akik úgy érezték, mintha tömény hóban lennének.

A döbbenetes felvételt, amit idő előtt abba kellett hagyniuk az elviselhetetlen körülmények miatt, itt tekinthető meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Vaddisznó rongált meg egy szépségszalont

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!