2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Színes

Bemutatták a magyar légierő legmodernebb helikopterét

Ötödik alkalommal rendezték meg az őcsényi repülőtéren a pünkösdi égi túrát és közlekedésbiztonsági napot. Az érdeklődők éppúgy láthatták a magyar légierő legmodernebb helikopterét, mint a rendőrség által használt járműveket és fegyvereket.

  • Bemutatták a magyar légierő legmodernebb helikopterét

Az Airbus többcélú helikopter, amely rakományt ugyanúgy tud szállítani, mint személyeket, szükség esetén akár sérülteket is. Rövid átalakítással pedig fegyverzettel is el lehet látni. Őcsénybe a katonai toborzás népszerűsítése miatt érkezett.

Az érdeklődők többek között speciális rendőrségi járműveket, motorokat láthattak és ki is próbálhatták ezeket. Az egyenruhások fegyverbemutatót is tartottak. A hagyományőrző rendőr század tagjai pedig korhű ruhákban mutatták be, milyen volt régen a szolgálati felszerelés.

A nyárias időnek köszönhetően a rendezvényre több ezren voltak kíváncsiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Idén is lesz bűnügyi filmfesztivál Kecskeméten

Idén is lesz bűnügyi filmfesztivál Kecskeméten

Idén is megrendezik a MetroPOLICE bűnügyi filmfesztivált Kecskeméten, amelyre augusztus 31-éig várják a nevezéseket - közölte az MTI-vel a szervezők nevében a Hírös Agóra Otthon mozi vezetője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!