2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Színes

Bemutatták a debreceni vöröspanda-kölyköt

Bemutatták az első debreceni születésű vörös panda kölyköt. Ezzel sikerrel zárult az állatkert egy évtizedes előkészítő munkája. Az öthetes csöppség ma orvosi vizsgálaton vett részt, ahol megállapították, hogy kislány. A nevéről a látogatók dönthetnek majd.

  • Bemutatták a debreceni vöröspanda-kölyköt

Első nyilvános orvosi vizsgálatára érkezett a Debreceni Állatkert öthetes nőstény vöröspandája. A német apa és a francia anya házasságának gyümölcse a mérés alapján jelenleg 410 grammot nyom. Állatgondozója szerint szépen fejlődik, ami nem csoda, hiszen édesanyja, Maci szinte elkényezteti elsőszülöttjét.

A faj fokozottan fenyegetett és emberi gondozásban nehezen szaporodó, nem csoda tehát, hogy a vörös pandák tenyészprogramjában való sikeres részvétel nagy siker az idén hatvanöt éves Debreceni Állatkertnek. Az évtizedes előkészítő munka célt ért és a befogadott állatok igazi otthonra leltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Itt az EB magyar slágere? + videó

Itt az EB magyar slágere? + videó

A Full of Stars Project szerdán publikálta legújabb, Ez a szív című dalukat, amelyben ezúttal Szoboszlai Dominik mellett Hajdú B. István sportkommentátort rappeltetik meg a mesterséges intelligencia segítségével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!