2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Baleset érte Sebestyén Balázst

Nincs szerencséje Sebestyén Balázsnak, a rádiós elárulta, nemrég csúnyán megsérült az autója. Nem ez az első eset, hogy pórul jár a kocsijával.

  • Baleset érte Sebestyén Balázst

Autós malőrjéről számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. A médiaszemélyiség gyakran szembesül ilyen-olyan módon megsérült járgányával.

Fotó: Bánkúti Sándor

– Elmondom, hogy jártam tegnap – kezdett bele a műsorban Balázs. – Ültem valakivel egy megbeszélésen egy kávézóban. Odajön hozzám egy úriember és azt mondja: látom Balázs, hogy nem állsz igazán jó helyen, én elmegyek, és parkolj át a helyemre – idézte fel a műsorvezető, majd feltette a költői kérdést: – Mondd azt az univerzumnak, ez egy jel, ez egy intés, ez egy segítség... vagy legyintsek? Nem álltam egyébként tilosban, de kicsit kilógott az útra a hátulja.

Balázs elmondta, válaszolhatta volna azt is, hogy köszi, de fél óra múlva úgyis megy tovább – de nem így döntött:

– Mondom, ez egy jel, arrébb kell állnom. Oké, kimegyek a kocsihoz, a srác kiáll, int, megköszönöm. 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el a Borsonline.hu oldalán. 

 

Fotó: Bánkúti Sándor

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Egy 12 kilométer hosszú síelő alak „jelent meg” Gyöngyösön

Egy 12 kilométer hosszú síelő alak „jelent meg” Gyöngyösön

Holló Mariann már több alkotást készített Gyöngyösön, 2015 decemberében kezdett GPS rajzokat "festeni a térkép nyújtotta vászonra". Futás vagy biciklizés közbeni útvonalait örökíti meg GPS nyomkövető segítségével, így hozva létre az érdekes alakzatokat - írja a Heol.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!