2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Színes

Az olvasók szerint ezek az igazán rizikós közutak Komárom-Esztergom megyében

Arra kérte olvasóit a kemma.hu, írják meg, hogy mely Komárom-Esztergom vármegyei utakon érzik magukat a legkevésbé biztonságban. A legveszélyesebb út a 13-as és a 81-es szerintük, de 15 másik is felkerült most térképünkre.

  • Az olvasók szerint ezek az igazán rizikós közutak Komárom-Esztergom megyében

Ahogy arról a közelmúltban beszámolt a kemma.hu, Magyarország 20 legveszélyesebb útszakasza közé tartozik a 8136-os út tatai, valamint a 117-es út táti szakasza. Előbbi 9., utóbbi 11. helyezést ért el. Ennek apropóján a site arra kérte olvasóit, hogy írják meg, saját tapasztalataik szerint mely utakat tartják még veszélyesnek Komárom-Esztergom vármegyében.

Száznál is több válasz érkezett a kérdésre, a kemma.hu pedig térképre tette azokat. A legtöbben a 13-as és a 81-es utat jelölték meg (ezeket jelöltük a legvastagabb vonalakkal), de sokan írták azt is, hogy a Szomód-Dunaszentmiklós, illetve a Tata és Kocs között utat érzik a legveszélyesebbnek. Utóbbi helyen a közelmúltban kátyúk okoztak több gondot, a Közút pedig ki is javította már az úthibákat. 

Érdekesség, hogy az útkezelő munkatársai most pénteken is több olyan szakaszon dolgoztak, amelyet az olvasók problémásnak jelöltek meg. Így például Grébicspuszta vagy épp Máriahalom közelében.

A megyei online lap Facebook-oldala követői szerint a 13-as és a 81-es út a legveszélyesebb, ezek kapták a legtöbb voksot. A 81-es legútóbb azzal került be a hírekbe, hogy Jézus is megjelent ott. Persze nem valódi, szakrális jelenésről volt szó, „csak” egy kamion hátulján bukkant fel a Megváltó. Sajnos ennél csak szomorúbb hírekről számoltak be a Dunántúlt délkelet-északnyugati irányban átszelő, Fejér, Komárom-Esztergom, valamint Győr-Moson-Sopron vármegyét is érintő útról.

teljes cikk a kemma.hu oldalán olvasható.

Forrás: kemma.hu

Fotó:  Nagy Gábor/kisalfold.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Hó borítja Magyarország legmagasabb pontját + képek

Behavazott a Kékes! Vasárnap a kora esti órákban eső formájában érkező csapadék az éjszakai órákban hóba váltott az ország csúcsán, összefüggő hótakarót alkotva, tavaszban télies hangulatot megidézve – olvasható a Facebookon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!