2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Színes

Az is teljesíteni tudta Pécsett a Balaton-átúszást, aki idén lemaradt róla

Az is teljesíteni tudta Pécsett a Balaton átúszást, aki idén lemaradt róla. A város strandjának medencéjében a távnak megfelelő hosszt kellett teljesíteniük az indulóknak. A kihívás öt éve indult, azóta több százan neveztek be.

  • Az is teljesíteni tudta Pécsett a Balaton-átúszást, aki idén lemaradt róla

156 hossz, azaz 5,2 kilométer. Ennyit kellett úszniuk azoknak, akik a 33 méteres medencében teljesítették a balatoni Révfülöp – Boglár távolságot. Az indulók között volt olyan, aki itt készült fel a tavi úszásra, de akadt olyan is aki azt mondja, jobban szereti ezt, mert nem olyan monoton, mint a balatoni. Ott órákig egy irányba kell úszni, itt viszont a fordulók megtörik az egyhangúságot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!