2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Az év strandétele a magyaros sós kürtőskalács

Az Év Strandétele idén a balatonboglári Bundi Nagyon magyaros sós kürtőskalácsa, a legjobb bisztró étel a zamárdi Tiki Beach Malacfül salátája, a vegán különdíjat pedig a balatonaligai Tarow Borsófőzi Dim Sumja nyerte. Az idén a 10 legjobb bisztro és büfé került a döntőbe, ahol a szakmai zsűri értékelte a teljesen új, vagy a hagyományos de újragondolt ételeket is.

  • Az év strandétele a magyaros sós kürtőskalács

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Retrovonat jár hétvégente a Balatonra

Retrovonat jár hétvégente a Balatonra

Az időutazás márpedig lehetséges: retro hétvégét tart a MÁV a Balatonnál. Ezen a hétvégén a régi idők emlékeit felidéző szerelvényekkel készülnek az utazóközönségnek.
Megkezdődött a Kurultaj

Megkezdődött a Kurultaj

Több mint 20 nemzet képviselőjének jelenlétében a Parlamentben nyílt meg a Bugacon pénteken kezdődött Kurultaj, Európa legnagyobb lovas hagyományőrző rendezvénye. A helyszínről jelentkezett kollégánk, Juhász Milán.
Elefántmenzákat építenek Kínában

Elefántmenzákat építenek Kínában

Étkezdéket hoztak létre az elefántok számára Kínában. A helyi vezetés így próbál egészséges és tápanyagban gazdag táplálékot biztosítani a veszélyeztetett állatoknak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!