2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Színes

Annyi motoros ment el Visegrádra a kitiltásuk ellen demonstrálni, hogy el sem fértek az úton

A motorosok azért tiltakoztak, mert a visegrádi önkormányzat november 1-ig kitiltotta őket a Fellegvárhoz vezető Panoráma útról.

  • Annyi motoros ment el Visegrádra a kitiltásuk ellen demonstrálni, hogy el sem fértek az úton

Az indoklás szerint azért tették ezt, mert a tavalyi felújítás óta a motorosok és az autósok versenypályának használják az utat. A gyorshajtás és a nagy zaj pedig zavarja a turistákat és a helyieket. Szombaton végül sok száz motoros gyűlt össze, jöttek a környékről, a fővárosból, vidékről, sőt még külföldről is. A találkozó előtt az önkormányzat azt közölte, hogy az október 31-ig tartó „rövid időszakra változtatni már nem tud” a tiltáson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!