2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Színes

A víz minősége jó, de nem valószínű, hogy sokan bemerészkednének

Árvízveszély miatt csak a Mosoni-Duna holtágán működő szabad strandot nyitották meg a hétvégén Győrött. Bár a partszakaszokat felkészítették a nyári szezonra és a vízminősége is alkalmas a fürdésre, a következő napokban nem valószínű, hogy sokan bemerészkednének a 15 fokos vízbe.

Az utolsó simításokat végzik a győri aranyparton. A bóják is bekerültek a vízbe, de a Mosoni-Dunának ezen a részén várni kell a strandolással.

– Ami nehezíti a helyzetet, hogy a Dunán és mellékfolyóin egy árhullám várható – közölte a GyőrSzol Zrt. kommunikációs munkatársa. – A jelenlegi információk szerint ez az Aranypart 1.-et érinti, amely a folyóvízi ágon található. Itt várhatóan nagyon magas lesz a vízállás, és a napozóterületet is elönti majd a víz. Éppen ezért az Aranypart 1. június elsején nem fog kinyitni. Az árhullám levonulása után várható ennek a szabad strandnak a kinyitása – nyilatkozta Nagy Csaba.

A vendéglátósok nem számítanak jó szezonra.A Mosoni-Duna holtágán működő strand viszont megnyílik. Ezen a szakaszon az életmentés ritka, de szükség van a folyamatos víziőrszolgálatra. A víz minősége megfelelő, a hőmérséklete kevésbé, mindössze 15 fokos. Így a következő napokban várhatóan még üresek maradnak a napozóágyak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!