2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Színes

A világdöntő előtt edzésben tartja magát a magyar szépségkirálynő

Hacsi Boglárka megérkezett Indiába, a Miss World világversenyre. A döntőre március 7-én kerül sor, addig a helyszínen folytatja a felkészülést.

  • A világdöntő előtt edzésben tartja  magát a magyar szépségkirálynő

A 2023-as magyar szépségkirálynő, Hacsi Boglárka hosszú ideje a Miss World világversenyre készül: hetente háromszor, négyszer edz, az elmúlt hónapokban táncórákra is járt. A döntőre március 7-én kerül sor Indiában, de a Magyarországot képviselő lány már február 17-én elindult, hogy a helyszínen készüljön fel. A legújabb Instagram-bejegyzése szerint már oda is ért, a hosszú úton nagyon elfáradt, de izgatottan várja a szépségversenyt.

A szépségversenyen több fordulóban többféle ruhában is színpadra fog állni, a szettek nagy része pedig már a Miss World Hungary hivatalos Instagram-oldalán is látható.

Fotó: MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!