2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Színes

A vészhelyzeti eljárásokat gyakorolták a Készenléti Rendőrség pilótái

A vészhelyzeti eljárásokat, a Balaton fölötti és a külső súllyal történő repülést is gyakorolták a Készenléti Rendőrség pilótái, akik már a nyári szezonra készülnek. Évente többször gyakorlatoznak, ezúttal a Hír TV stábja is elkísérhette őket.

  • A vészhelyzeti eljárásokat gyakorolták a Készenléti Rendőrség pilótái

Évente két alkalommal, tavasszal és ősszel tart gyakorlati továbbképzést a légirendészeti szolgálat a Siófok-Kiliti Repülőtéren. A pilóták most a Balaton fölötti repülést, a vészhelyzeti eljárásokat és a külső súllyal történő repülést gyakorolták, olyan helyzeteket, amelyekkel a való életben, éles riasztás esetén is találkozhatnak. Ők fognak szolgálatot teljesíteni nyáron a Balatonnál.

A pilóták 24 órás országos készültségi szolgálatot látnak el, feladatuk a többi között a déli határszakasz védelmének megerősítése, eltűnt személyek kutatása, emberek mentése, közbiztonsági, közlekedésrendészeti, vízirendészeti ellenőrzések légi támogatása is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!