2023. 09. 27. Szerda Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 16:55

Színes

A Szigeten ma délben fogadták a tízmilliomodik látogatót

Megérkezett a tízmilliomodik látogató a Szigetre. A Szitizen egy 33 éves budapesti hölgy volt, aki második alkalommal érkezett a fesztiválra nővérével. A szerencsés tízmilliomodik látogató egy örök életre szóló VIP fesztiválbérlettel gazdagodott.

  • A Szigeten ma délben fogadták a tízmilliomodik látogatót

A Sziget második napján komoly mérföldkövet ünnepelhetett a fesztivál, pénteken 12-kor megérkezett tízmilliomodik citizen, azaz a tizmilliomodik látogató.

A világ minden tájáról jönnek a fesztiválra, a legtávolabbról 18 ezer kilométerről Új-Zélandról is érkeztek, hogy az 50 színpadon 60 országból érkező együttesek koncertjein tombolhassanak.

 A Szigeten idén újításokat vezettek be. A legmodernebb hang- és fénytechnikának köszönhetően a koncertek és fellépések minősége is magasabb szintre emelkedett. A Szigetre visszatért az Art of Freedom installáció, amely még gazdagabbá teszik a fesztivál atmoszféráját.

A kulináris élvezeteket kedvelők minden ételudvarban megtalálják a vegán ételkínálatot és minden egységben legalább egy olyan főételt is árulnak, ami nem kerül többe, mint 2500 Ft. Az 30. sziget fesztiválra a pénteki napra fogyott el a legtöbb jegy, az est sztárfellépője az Imagine Dragons, amely csaknem teltház, vagyis 90 ezer ember előtt léphet fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!