2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Színes

A sport-, az angol- és a honvédelmi táborok a legnépszerűbbek idén

A sport, az angol és a honvédelmi táborok a legnépszerűbbek idén - derül ki a taborfigyelo.hu legújabb kutatásából. A táborok díjazása idén is szélsőségesen ingadozik: 30 ezer és 300 ezer forint közötti összeget is elkérhetnek egy hétre.

  • A sport-, az angol- és a honvédelmi táborok a legnépszerűbbek idén

"Egy napközi tábor átlagára idén 45 ezer forint lesz, míg az ottalvós táborok esetén 70 ezer forint költség amivel kalkulálhatnak a szülők. De nagyon széles az árroló a táborok piacán, van nálunk olyan amit már több mint tíz éve imádnak a gyerekek, és 32 ezer forintba kerül, de van olyan táborunk is ami 300 ezer forint" - mondta Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Turisták ezreit vonzza minden évben a nem mindennapi látvány + videó

Tőzike tanösvényből összesen három található Magyarországon, amiből a legismertebb a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található Csáfordjánosfa mellett. A becslések szerint 15 millió tő virág borítja fehérbe a tanösvény körüli erdő talaját. Idén korábban érkezett a virágzás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!