2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Színes

A rakott krumpli lesz a Gourmet Fesztivál főhőse

A gulyás után idén a rakott krumpli lesz a Gourmet Fesztivál főhőse.

A rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján a három magyarországi Michelin-csillagos étterem séfje készítette el az ételt. Azok akik május 30. és június 1-je között ellátogatnak a Millenárisra, legalább harmincféle rakott krumplit kóstolhatnak. A napi belépő 3300 forint lesz. A rendezvényt szervező cég ügyvezetője azt mondta: a 110 kiállító meghívásos alapon vesz részt a rendezvényen. Gerendai Károly szerint a fesztivál célja, hogy megmutassa az élvonalbeli hazai gasztronómiai állapotok keresztmetszetét.

– A lényege az az, hogy körbe lehet járni, összesen 110 kiállító lesz, ebből 50 étterem, és mellette, mint ahogy említettem, borászatok, pálinkaházak, gourmet-boltok, cukrászdák, mindazok, akikről azt gondoljuk, hogy valamilyen módon az élvonalát képezik a hazai gasztrokínálatnak – mondta a Sziget Szervezőiroda ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!