2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Színes

A nagy hó miatt lezárták a Kékestetőre vezető utakat

Az áradások mellett már a havazás is gondot okoz itthon.

  • A nagy hó miatt lezárták a Kékestetőre vezető utakat

Egész hétvégére lezárták a Kékestetőre vezető utakat – csak tömegközlekedéssel lehet eljutni a csúcsra. Az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű csapadék miatt, olyan mértékben átázott a talaj, hogy több fakidőlés is nehezítheti a közlekedést. Ez sem szegte az emberek kedvét. Az ország legmagasabb pontján így is telt ház volt ma, sokan több száz kilométert utaztak, hogy végre havat lássanak. Ekkora hótakaró a Kékestetőn utoljára 2018-ban volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

 Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojt ért támadás a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a kedd esti összetűzésben három támadó meghalt - jelentette be a világszervezet helyi missziója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!