2024. 10. 20. Vasárnap Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Egy bolond százat csinál 13:00

Színes

A magyar lottó történetének legnagyobb nyereményét veheti át egyetlen tippelő

Harminchárom hét halmozódás után egy szerencsés játékos elvitte az Ötöslottó eddigi legnagyobb főnyereményét, 6,613 milliárd forintot. A szerencsés nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál.

  • A magyar lottó történetének legnagyobb nyereményét veheti át egyetlen tippelő

Március után ismét - idén már harmadszor - született telitalálat Magyarország legismertebb lottójátékán. A Szerencse napján elvitt összeg minden idők legnagyobb nyereménye az Ötöslottó elmúlt 67 éve alatt. 

Már-már hagyomány, hogy a nagynyertesek - a nyeremény felvételekor anonim módon kitöltött kérdőíveken - úgy nyilatkoznak, hogy nem terveznek komolyabb változást a mindennapjaikban a nyeremény miatt, legfeljebb szabadságot vesznek ki és aztán visszatérnek a megszokott kerékvágásba. Arra a kérdésre, hogy mire költenék a pénzt, a legtöbb válasz az ingatlan felújítást, vagy -vásárlást, utazást, autót, jótékony célt adta meg. Fontos emellett, hogy a nagynyeremény után sem mondanak le a játékról, terveik szerint 1-2 szelvénnyel továbbra is lottóznak.

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál.

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: Getty Images

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Azé a Hold, aki meghódítja?

Azé a Hold, aki meghódítja?

Az amerikai távlati tervekbe bezavarhat, hogy Kína is meg szeretné vetni a lábát a Holdon, így az űrügynökségek kénytelenek lesznek együttműködni egymással, ha el akarják érni céljaikat.
Vadmacska gála és forgatag + videó

Vadmacska gála és forgatag + videó

Az állatkerti rendezvény középpontjában az év emlősének választott vadmacska áll, de a természetvédelem más területeivel is találkozhatnak az érdeklődők.
Figyelemfelhívó vonulást tartottak a motorosok + videó

Figyelemfelhívó vonulást tartottak a motorosok + videó

A szezon végéhez közeledve ezzel szeretnék az úton közlekedők türelmét megköszönni. A 13 éve megrendezésre kerülő kezdeményezés pedig hatásos. A statisztikák azt mutatják, hogy kevesebb a motoros baleset és jobb a kétkerekűek megítélése. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!