2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Színes

A legnépszerűbb újévi fogadalmak között még mindig vezető helyen szerepel a fogyás

Átlagosan minden második ember tesz valamilyen formában újévi fogadalmat, ennek ellenére az ígéretek negyedénél már az első héten elfogy az energia, és csupán az emberek 10 százaléka képes pár hónapnál tovább küzdeni a vágyott állapot eléréséért.

  • A legnépszerűbb újévi fogadalmak között még mindig vezető helyen szerepel a fogyás

Újévkor mindenkiben megfogalmazódik a változtatás gondolata. Kutatási és gyakorlati tapasztalatok alapján az eredményes fogadalmak titka az életmódváltás. Berögződött megszokásaink és mindennapi rutinunk megváltoztatása azonban nem is olyan egyszerű.

A legtöbben január elején váltanak konditerem bérletet Sopronban is. Jól lehet érzékelni, hogy ilyenkor megtelnek a termek új arcokkal.

Ha valaki azt tűzte ki célul, hogy lefogy, ezért többet sportol és egészségesebben étkezik, akkor érdemes személyi edzőhöz fordulni, mert hosszú távon egyrenagyobb kihívást jelent majd a fogadalom betartása.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

 Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojt ért támadás a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a kedd esti összetűzésben három támadó meghalt - jelentette be a világszervezet helyi missziója.
Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

A baloldali kampányfinanszírozási botrány már annyira bűzlik, mint zebratetem az afrikai napsütésben. Nehezen érthető, hogy a folyton jogállamiságot kutató brüsszeli bürokraták hogyan tudják befogni annyira az orrukat, hogy semmit se érezzenek belőle.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!