2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Színes

A Holt-Tiszából való kiemeléssel zárult a Hunor-program következő állomása

A Holt-Tiszából való kiemeléssel zárult a Hunor-programba beválasztott négy űrhajósjelölt túlélő kiképzésének a vízi része Szolnokon, július végén.

  • A Holt-Tiszából való kiemeléssel zárult a Hunor-program következő állomása

Az egyhetes szárazföldi rész után – amely során az űrhajósjelöltek többek között tűzgyújtási, menedéképítési, valamint víz- és élelemszerzési ismeretekkel gazdagodtak – a háromnapos vízi kiképzésre került sor. Víz- és úszásbiztonságuk felmérése mellett próbára tették az űrhajósjelöltek koncentrációját is. A feladatok során többek között megtanultak a víz alatt tájékozódni, illetve gyakorolták az úgynevezett pihentető úszást is. A tanultakról a Holt-Tiszában végrehajtott zárógyakorlatot jelentő élő vízből történő mentés, azaz a kiemelés során kellett számot adniuk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Egy haverom mesélte - a pornófüggőség, mint népbetegség

Egy haverom mesélte - a pornófüggőség, mint népbetegség

Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport - ezek a témák is szerepelnek az idei MCC Feszt programjai között, amelyen a hazai szakemberek mellett olyan neves nemzetközi előadók is részt vesznek a beszélgetésekben, mint például Dr. Gíró-Szász Áron, az Axióma Központ alapító-elnöke és Dr. Mihalec Gábor párterapeuta és lelkipásztor.
Hasít a YouTube-on a Magyar Pétert kifigurázó dal + videó

Hasít a YouTube-on a Magyar Pétert kifigurázó dal + videó

A Tisza Párt támogatói körében vélhetően hatalmas felháborodást kelt az a nóta, amit a Wellor, az AI-előadó töltött fel a legnagyobb videómegosztó oldalra. A párt alelnökértől és EP-képviselőjéről szóló szám ugyanakkor már most 50 ezer meghallgatásnál jár.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!