2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Színes

A házi kedvencekre is figyeljünk oda a hideg időben! + videó

A fagyos időben fontos odafigyelni a házi kedvenceinkre is, hiszen ilyenkor intenzívebb feladatot igényel gondozásuk. Az állatvédők a meleg és energiadús étel biztosítását javasolják, továbbá a szélvédett és megfelelően bélelt kuckó kialakítása is jó szolgálatot tehet.

  • A házi kedvencekre is figyeljünk oda a hideg időben! + videó

Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek. Az extrém hideg a szabadban tartott haszonállatokra és a házi kedvencekre is veszélyt jelent.

Nagyon fontos, hogy a szabadban tartott házi kedvencek megóvása ilyenkor egy intenzív feladatot igényel napjába többször friss langyos vízzel kell pótolni az itatótálakat, illetve energiában gazdagabb tápanyagot kell biztosítani az állatok számára. A kutyáknak ugyanúgy szükségük van egészségügyi sétára, ilyenkor is ezeket olyan helyen kell megtenni, ahol egyébként a sózott út nem marja ki a tappancsukat. gyakran ez előfordul hogy a sózás az durván marásos gyulladásos sérüléseket tud okozni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!