2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Színes

22 intézet 66 járőre vett részt az idei járőrbajnokságon + videó

Az Országos Járőrbajnokságot minden évben megrendezi a büntetés-végrehajtási szervezet. Az ország különböző intézeteiből érkezett csapatoknak köves erdei terepen is versenyezniük kellett, és emberméretű gumikat is mozgatniuk kellett.

  • 22 intézet 66 járőre vett részt az idei járőrbajnokságon + videó

Traktorkerék gurítás, futás az erdőben, kúszás, mászás. Többek közt ezek a feladatok is szerepeltek a büntetés-végrehajtás Márianosztrán megrendezett Országos Járőrbajnokságán. 

A szervezők az előző évekhez képest igyekeztek nem csak az útvonal, de a feladatok terén is újítani. A 8 kilométeres távon a szintkülönbség idén kisebb volt, nehezítette viszont a feladatot, hogy a versenyzőknek többször is át kellett kelniük egy patakon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!