2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Színes

15. Fishing On Orfű Fesztivál

Megkezdődött a 15. Fishing On Orfű Fesztivál. A rendezvény évek óta teltházas, a heti- és a napijegyek, hónapokkal az indulás előtt elővételben elfogynak.

  • 15. Fishing On Orfű Fesztivál

A 4 nap során 7 színpadon közel 150 zenekar és előadó lép fel. A koncertek naponta este hatkor kezdődnek és éjfél után fejeződnek be.

A Goodbye Koala névre keresztelt nagyszínpadon többek között a Kispál és Lovasi, a Quimby, a Carson Coma a 30Y és a Kiscsillag lép fel. A fesztiválozók napközben sem unatkoznak több tucat off programból válogathatnak.

A zenei irány a kezdetektől változatlan, az ország legjobb undergrand és alternatív előadóit láthatja a közönség. A Fishing-re évek óta elővételben elfogynak a jegyek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!