2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Színes

1400 kilométeres zarándoklat

Mariazelltől Csíksomlyóig szerveztek zarándoklatot a Mária-út önkéntesei.

Az 1400 kilométeres út minden szakaszán egyszerre, egy időben lesznek zarándoklatok. A máriaremetei kegytemplomtól két útvonalon indultak a hívők, miután felavatták a templomkert új székelykapuját. Az eseményen részt vett a körzet országgyűlési képviselője, Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, és a Pest megyei közgyűlés alelnöke is. A zarándokok innen mintegy 25 kilométeres út után, délután érkeznek meg a Szent István-bazilikához, ahol közös szentmisén vesznek majd részt.

– A Mária-út minden szakaszán egy közös célért, a családokért indul a zarándoklat ma Nagyboldogasszony ünnepe után. Ez a minden évben megrendezett zarándoklat az 1úton nevet viseli – mondta Sára Bernadett színművész.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

 Hétfőn érkezik a Parlament elé az ország karácsonyfája

Hétfőn érkezik a Parlament elé az ország karácsonyfája

Hétfőn érkezik - a katasztrófavédelem szakembereinek, a honvédség és a rendőrség munkatársainak közreműködésével - az ország karácsonyfája a Kossuth Lajos térre. A fenyő eddig egy hajdúszoboszlói családi ház kertjét díszítette - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája szombaton az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!