2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Színes

110 évesen elárulta a hosszú élet titkát

110 éves Magyarország legidősebb férfija.

Gallai Rezső bácsit Győrben, az Időskorúak Átmeneti Gondozóházában ünnepelték. Az önkormányzat nevében Borkai Zsolt polgármester egy faliórát adott át a születésnap alkalmából. Régi munkatársai is köszöntötték, ugyanis Rezső bácsi hetven esztendőt dolgozott le a vízügyi igazgatóságnál. Az ország legidősebb férfija 1904-ben látta meg a napvilágot Szombathelyen, még mindig remek karban van, mosolyogva fogadta a gratulációkat, az ajándékokat, a hatalmas tortát, a pezsgőt. Rezső bácsi szerint a hosszú életet a Jóistennek köszönheti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!