2024. 10. 03. Csütörtök Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Sport

Willi Orbán rettenetesen csalódott

Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója nehezen találta a szavakat a Juventus elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés után, melyet csapata emberelőnyben, 2-1-es vezetésről veszített el 3-2-re.

  • Willi Orbán rettenetesen csalódott

"Nem sok ilyen meccset játszottam karrierem során. Meg sem tudtam szólalni a lefújást követően" - idézte a lipcsei klub honlapja a hátvédet, aki a hajrában többször is ígéretes helyzetbe került, de nem tudott kapuba fejelni. - "Jó csapattal játszottunk, amely a második félidőben nagyon hatékony volt. A piros lap és a büntető után úgy tűnt, kezünkben a mérkőzés, minden nekünk kedvezően alakult, de végül nagyon egyszerű hibákkal eldobtuk magunktól a lehetőséget."

A Leipzig a félidőben 1-0-ra vezetett, majd a fordulás után gyorsan egyenlített a torinói együttes, de a kapus Michele Di Gregoriót az 59. percben kiállították, a 62. percben pedig a hazaiak ismét megszerezték a vezetést. A folytatásban aztán a Juve emberhátrányban kétszer is betalált, Orbánék pedig hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, második meccsükön is pont nélkül maradtak a BL mostani kiírásában.

"A Juventus minden hibánkat kihasználta, így most sajnos pont nélkül állunk két meccs után, ami nagyon elkeserítő, ugyanakkor van még hat forduló. Jelenleg nem tudjuk, mennyi kell majd a továbbjutáshoz, de mindenképpen tovább szeretnék lépni az alapszakaszból" - mondta Orbán.

Amíg a Lepizig pont nélküli és csupán a 29. helyen áll, addig a Juventus hat pontos és a hetedik a 36 csapatos mezőnyben. A kiírás szerint a nyolc fordulós alapszakasz végén az első nyolc egyenesen a nyolcaddöntőbe jut, a 9-24. helyezettek oda-visszavágós párharcban küzdenek meg a 16 közé kerülésért, az utolsó 12 alakulat pedig kiesik.

Fotó: Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gulácsi maga kérte, hogy kimaradjon a keretből

Gulácsi maga kérte, hogy kimaradjon a keretből

Jelenleg csak klubcsapatára szeretne fókuszálni Gulácsi Péter, az RB Leipzig 58-szoros magyar labdarúgó-válogatott kapusa, aki maga kérte Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy tekintsen el játékától az idei további találkozókon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!