2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Urbán a magyar játékosokról: Takarodjál oda, mert levágom a fejed

Megosztja a magyar futball résztvevőit Pintér Attila kinevezése. A hazai edzők jelentős része üdvözli a döntést, az egyik rutinos válogatott játékos szerint elképzelhető, hogy lesznek konfliktusok a csapaton belül, a szurkolók egy része pedig már annyira közönyös, hogy nem is érdekli a kapitánykérdés.

A hazai futballszakemberek többsége üdvözölte Pintér Attila kinevezését, a szurkolók egy részének hangulatát azonban még mindig a válogatott bukaresti és amszterdami produkciója határozza meg. Urbán Flórián a Hír TV Stopper című műsorában már korábban elmondta: túl kesztyűs kézzel bántak a válogatott játékosaival, Pintér kinevezésével azonban most szerinte új korszak kezdődik.

„Az, hogy egy top edzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, és elkezdi a magyar játékosoknak, hogy légy szíves, fáradj arrébb, és légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő. A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom. Pintér Attila erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a személye megosztó a közvéleménynek, de üdvözlöm ezt a döntést” – mondta a volt válogatott labdarúgó.

A válogatott egyik védője, Vanczák Vilmos szintén örül Pintér kinevezésének, ugyanakkor azt mondja: elképzelhető, hogy nem lesz zökkenőmentes az együttműködés. A szurkolók egy részét pedig hidegen hagyja a kapitánykérdés.

„Lassan a sok csalódás miatt sokkal jobban érdekel minket, hogy kiket kapunk a selejtezőcsoportban, mint hogy melyik bábot tették megint oda. Hallottuk a holland meccs után, hogy külföldi edző, nagy név kerül a csapat élére, sajnos megint spórolás céljából lépett az MLSZ, úgy érzem. Sokunkat nem is érdekel, hogy ki van ott, mert olyan, mintha csöbörből vödörbe kerülnénk” – vélekedett Foki Attila, a Carpathian Brigade szurkolója.

Pintér Attilával a 2016-os kontinensviadal végéig szóló szerződést kötött a szövetség, a minimális célkitűzés vele szemben, hogy vezesse ki a válogatottat az Európa-bajnokságra.

Részleteket a Stopperben láthatnak hétfő este 21.30-tól, ahol Vanczák Vilmos és Gellei Imre is elmondja véleményét Pintér Attila kinevezéséről, illetve exkluzív interjút láthatnak az év női sportolójává választott Hosszú Katinkával is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!