2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Sport

Ünnepélyesen búcsúztatták el Berki Krisztiánt

Rendhagyó módon kezdődött a Hungarian Grand Prix Szombathelyen, ahol elbúcsúztatták az olimpiai bajnok tornászt, Berki Krisztiánt. A klasszis sportoló viszont nem szakad el a sportágtól.

A világjárvány miatt év elején egy online sajtótájékoztatón jelentette be az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián, hogy abbahagyja profi pályafutását. 

Berki Krisztián már a szövetség sportigazgatójaként dolgozik, akit a Magyar Torna Szövetség elnöke, Magyar Zoltán, valamint korábbi edzője, Kovács István is elbúcsúztatott a válogatott tornászokkal közösen. A magyar Grand Prix-n pénteken a selejtezőket bonyolították le, szombaton és vasárnap pedig a döntőket rendezik meg Szombathelyen.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Állami kitüntetéseket kaptak a tokiói érmeseink

Különleges tisztelet jár a bajnokoknak, ők ma is a nemzet legkiválóbb tulajdonságait testesítik meg - hangsúlyozta a miniszterelnök. 2021. október 15.

Újra a magyar szurkolók a célkeresztben

Az előző magyar-angol mérkőzést követően a nemzetközi sajtó élesen kritizálta a hazai drukkerek viselkedését. 2021. október 13.

Gumibottal verték a magyar szurkolókat az angol rendőrök

A brit lapok az eset kapcsán ismét rasszizmussal vádolták meg a magyar szurkolókat. 2021. október 13.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!