2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Sport

Skóciában tanácskozik a FIFA

A skóciai Edinburgh-ban tartja éves ülését a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szabályalkotó testülete. A tanácskozáson részt vesz a FIFA elnöke, Sepp Blatter is.

A fő napirendi pontok között szerepel a labdaejtés és a lesszabály pontosítása, valamint a már kipróbált gólvonal-technológiák kiértékelése. Ez utóbbi azért is fontos, mert a nemzetközi szövetség a közelmúltban úgy döntött, hogy a következő szezonban az angol élvonalban, 2014-ben pedig a brazíliai világbajnokságon is alkalmazzák a bírókat segítő elektronikus rendszereket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!