2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Sport

Otthoni szurkolás mobilalkalmazással az oroszok elleni mérkőzésen

Ingyenesen letölthető mobilalkalmazással, az MLSZ Fan XP-vel otthonról is támogathatják a magyar labdarúgó-válogatottat a szurkolók az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

  • Otthoni szurkolás mobilalkalmazással az oroszok elleni mérkőzésen

Amint az a hazai szövetség (MLSZ) honlapján olvasható, a rajongók saját fotóikat és lelkesítő üzeneteiket küldhetik el a vasárnap debütáló applikáción keresztül a Puskás Arénába, a stadion óriáskivetítőjére és a pálya melletti reklámfelületekre.

Marco Rossi együttese, amely a sorozat csütörtöki nyitányán 1-0-ra nyert Törökországban, vasárnap 18 órától csap össze a szerbek elleni 3-1-es hazai sikerrel kezdő oroszokkal.

 

Mégis lesz cseh-skót mérkőzés

Mégis megrendezik hétfőn a cseh-skót Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést Olomoucban.

A cseh szövetség koronavírusos esetek miatt korábban azt közölte, a válogatott befejezi a közös készülést és az összecsapás elmarad, az európai szövetség (UEFA) viszont arról tájékoztatta a brit hírügynökséget, hogy a találkozóra a tervek szerint sor kerül.

A skótok értesültek a csehek döntéséről, de hivatalos tájékoztatást nem kaptak, ugyanakkor az UEFA egyik szóvivője a Reutersnek úgy fogalmazott: "meg tudjuk erősíteni, hogy lesz mérkőzés a tervezett időpontban".

A cseh szövetség korábbi bejelentését az előzte meg, hogy két pozitív esetre derült fény a válogatottnál.

A cseh csapat péntek este vendégként nyert Pozsonyban 3-1-re a szlovákok legjobbjai ellen. A találkozó előtt jelentette be a Slavia Praha elnöke, hogy a mérkőzést követően kérni fogja klubja játékosainak távozását a keretből, mivel a nemzeti együttesnél már a második stábtag kapta el a koronavírust.

Tomas Soucek, a West Ham United középpályása és Patrik Schick, az AS Roma támadója már eleve kihagyta a szlovákok elleni összecsapást, mivel korábban házi karanténba kerültek azt követően, hogy közvetlen kapcsolatban voltak az első pozitív tesztet produkáló egyik masszőrrel. A második eset a válogatott menedzseréé volt.

A cseh szövetség a szombati nap folyamán egyeztetett az UEFA-val és végül úgy döntött, hogy új csapatot állít ki.

A skót válogatott, amely az izraeliek elleni hazai 1-1-gyel kezdett, vasárnap utazik a csehországi mérkőzése helyszínére.

 

Nemzetek Ligája - Elmarad a hétfői cseh-skót mérkőzés

A skót együttest fogadta volna hétfőn a cseh labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája csoportkörének második fordulójában, Olomoucban, a mérkőzés azonban elmarad hazai koronavírusos esetek miatt - közölte szombaton a cseh sportági szövetség.

A bejelentés szerint a cseh együttes vizsgálatakor két pozitív esetre derült fény, ezért nem lép a válogatott pályára a hétfői játéknapon.

A cseh csapat péntek este még szerepelt: vendégként nyert Pozsonyban 3-1-re a szlovákok legjobbjai ellen. A találkozó előtt jelentette be a Slavia Praha elnöke, hogy a mérkőzést követően kérni fogja klubja hét játékosának távozását a cseh keretből, mivel a nemzeti csapatnál már a második stábtag kapta el a koronavírust. A prágai együttes a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában - vagy a svájci Young Boysszal, vagy a dán Midtjyllanddal - mérkőzik szeptember 22-én és 23-án, majd pedig 29-én és 30-án.

Tomas Soucek, a West Ham United középpályása és Patrik Schick, az AS Roma támadója már eleve kihagyni kényszerült a szlovákok elleni összecsapást, mivel korábban házi karanténba kerültek azt követően, hogy közvetlen kapcsolatban voltak a válogatottnál az első pozitív tesztet produkáló - meg nem nevezett - stábtaggal.

 

Kapcsolódó anyagok:

Szoboszlai bomba és győzelem Törökország ellen

Rossi receptje: lelkesedéssel a pesszimizmus ellen

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!