2020. március 29.,
vasárnap, Auguszta napja

Négy pofon után felálltak a padlóról

2013. január 26., szombat 19:50

Négy vesztes mérkőzés után tudott újra nyerni a Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. Kobe Bryanték hazai pályán győztek a Utah Jazz ellen. Nyert a tavalyi döntős Oklahoma City is, amely így még mindig vezeti a liga nyugati főcsoportját.

Sacramentóban javíthatott az Oklahoma City az NBA pénteki játéknapján. A házigazda Kings nem ígérkezett nehéz ellenfélnek, miután két vereséggel hangolódtak erre az összecsapásra. Az első negyedben mégis a hazaiak tudtak előnyt szerezni. A második játékrészben aztán már jelezte az Oklahoma, hogy győzni érkezett: a vendégek két sztárja, Durant és Martin belekezdett a pontgyártásba, ennek eredményeként pedig a nagyszünetre már az Oklahoma vonult előnnyel.

A harmadik negyedben ott folytatták a vendégek, ahol a szünet előtt abbahagyták: Durant és Martin továbbra is szórta a pontokat, mindketten 24-ig jutottak a találkozón, a vendégek pedig 19 pontos, megnyugtató előnnyel várták az utolsó negyedet.

A záró periódusban a házigazda Kings is igyekezett kiszolgálni közönségét, de az eredmény megfordítására már nem volt esélyük: az Oklahoma 105:95-re győzött Sacramentóban, és ezzel a nyugati főcsoport élén áll.

Forrás: Hír TV