2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Sport

Négy ezüstéremmel zárták a magyarok az evezős ergométeres vb-t

A magyar versenyzők négy ezüstéremmel zárták az evezős ergométeres világbajnokságot Párizsban, miután a zárónapon Pető Zsolt ismét második lett.

  • Négy ezüstéremmel zárták a magyarok az evezős ergométeres vb-t

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a magyar válogatott színeiben küzdő paraevezős Pető Zsolt (PR1) szombaton 2000 méteren szerzett ezüstérmet. A számot az a francia Pascal Daniere nyerte meg, aki pénteken 500 méteren is Pető előtt végzett, a magyar versenyző ezúttal fél távig tudta tartani vele a lépést.

A magyarok közül a nyitónapon hárman végeztek másodikként a rövidebb távon: Pető mellett a szintén válogatottként versenyző paraevezős Tóth Balázs (PR3-ID), valamint Siska Bettina (Arrabona EK) a női ifjúságiak között.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!