2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Most hallani sem akar az ökölvívásról Madár

Két-három hétig hallani sem akar az ökölvívásról Erdei Zsolt. A profi bunyós a monte-carlói gálán vesztette el veretlenségét. Madár a Hír Televízió sportműsorában, a Stopperben azt mondta: veresége után nem beszélt promóterével, Lui Di Bellával, így nem tudni, a kudarc hogyan befolyásolja pályafutását.

Élete egyik legjobb mérkőzése vetett véget Erdei Zsolt veretlenségének a profi ökölvívók közt. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok utólag már bánja, hogy nem a kiütésért öklözött az orosz Gyenisz Gracsov ellen Monte-Carlóban. „Ha tudtam volna, hogy a mérkőzést ennyire elpontozzák, akkor nyilván megtettem volna ezt. Gyenisz Gracsov egy középszintű bokszoló. Ha teljes mértékben odateszem magam, akkor lehet, hogy sikerült volna a mérkőzést idő előtt befejeznem” – árulta el Erdei Zsolt.


A májusban 39 éves Erdei két éve nem bokszolt, ezért végig akarta bunyózni a tíz menetet. Azt mondja, jól érezte magát a ringben, és bár dühösen távozott a kaszinóvárosból, nem vonul vissza. „Tudom, hogy hova tartozom a világban, az ökölvívásban milyen helyet foglalok el. Szerintem a szakemberek is tudják. Remélem, hogy a következő megmérettetés is méltó lesz hozzám” – nyilatkozta a félnehézsúlyú profi ökölvívó. Ez főleg az amerikai promótertől, Lou di Bellától függ, ám kettejük kapcsolata meginogni látszik.

Erdei Zsolt két-három hétig hallani sem akar az ökölvívásról, de reméli, hogy még lesz lehetősége címmeccsen bokszolni az Egyesült Államokban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!