2021. május 13.,
csütörtök, Szervác, Imola napja

Most hallani sem akar az ökölvívásról Madár

2013. április 8., hétfő 14:36, frissítve: hétfő 20:06

Két-három hétig hallani sem akar az ökölvívásról Erdei Zsolt. A profi bunyós a monte-carlói gálán vesztette el veretlenségét. Madár a Hír Televízió sportműsorában, a Stopperben azt mondta: veresége után nem beszélt promóterével, Lui Di Bellával, így nem tudni, a kudarc hogyan befolyásolja pályafutását.

Élete egyik legjobb mérkőzése vetett véget Erdei Zsolt veretlenségének a profi ökölvívók közt. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok utólag már bánja, hogy nem a kiütésért öklözött az orosz Gyenisz Gracsov ellen Monte-Carlóban. „Ha tudtam volna, hogy a mérkőzést ennyire elpontozzák, akkor nyilván megtettem volna ezt. Gyenisz Gracsov egy középszintű bokszoló. Ha teljes mértékben odateszem magam, akkor lehet, hogy sikerült volna a mérkőzést idő előtt befejeznem” – árulta el Erdei Zsolt.


A májusban 39 éves Erdei két éve nem bokszolt, ezért végig akarta bunyózni a tíz menetet. Azt mondja, jól érezte magát a ringben, és bár dühösen távozott a kaszinóvárosból, nem vonul vissza. „Tudom, hogy hova tartozom a világban, az ökölvívásban milyen helyet foglalok el. Szerintem a szakemberek is tudják. Remélem, hogy a következő megmérettetés is méltó lesz hozzám” – nyilatkozta a félnehézsúlyú profi ökölvívó. Ez főleg az amerikai promótertől, Lou di Bellától függ, ám kettejük kapcsolata meginogni látszik.

Erdei Zsolt két-három hétig hallani sem akar az ökölvívásról, de reméli, hogy még lesz lehetősége címmeccsen bokszolni az Egyesült Államokban.

Forrás: Hír TV