2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Körhinta 11:00

Sport

Mick Schumacher bajnoki címmel búcsúzott a Forma-2-től

Mick Schumacher, a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia nyerte meg a Forma-2-es világbajnoki sorozatot. A 21 éves német pilóta jövőre már a Forma-1-ben szerepel majd, a Haas istálló színeiben.

  • Mick Schumacher bajnoki címmel búcsúzott a Forma-2-től

Az F2-es széria vasárnapi, bahreini zárófutamán Schumacher ugyan nem szerzett pontot, de így is megőrizte összetettbeli első helyét, mert legfőbb riválisa szintén pont nélkül maradt.

"Őszintén szólva, kicsit elragadtak az érzelmek. Egyelőre még fel sem fogom, hogy én vagyok a bajnok. Bizonyára el kell telnie majd néhány napnak, hogy leülepedjenek bennem a dolgok" - nyilatkozott a friss világbajnok.

Mick Schumacher izgalmas napokon van túl, miután az észak-amerikai központú Haas szerdán jelentette be, hogy "több évre" szerződtette őt az F1-be.

Édesapja, Michael hét vb-címe mellett 91 futamgyőzelmet aratott az F1-ben, ezeket a rekordokat az idén állította be, illetve döntötte meg a brit Lewis Hamilton.

Az 51 éves Michael Schumacher 2013 decemberében síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!